ДОСТАВКА

Доставката на вашите поръчки ще бъде осъществена с куриерите от:

“Еконт” – 0 7001 7300 

Виж Офисите в страната

Проследяване на вашата пратка

ИЛИ

“Speedy” – 0 7001 7001 

Виж Офисите в страната

Проследяване на вашата пратка

 

1)  a) Заплащането става с наложен платеж (ППП) – в брой и с карта, при доставка на поръчката от куриера или в съответния куриерски офис. 

     б) Можете да заплатите и предварително по време на самата поръчка, чрез банков превод или с дебитна и кредитна карта, така ще получите вашите артикули, без да е необходимо допълнително заплащане на място!

2) Бунтар Трейд ЕООД ползва услугите на лицензирани куриерски фирми, които извършват разплащания с наложен платеж чрез пощенски парични преводи (ППП). Към издадена от нас стокова разписка или фактура , (ако сте посочили, че желаете такава), придружаваща стоката, ние не прилагаме касова бележка от фискално устройство. За извършеното плащане от вас, куриерската фирма ще издаде бележка за пощенски паричен превод на стойността на дължимата сума, която е признат от закона документ, който е равностоен на издаването на касов бон.
Следва да приложите точно тази бележка от куриерската фирма към издадената от нас фактура, за да може да се осчетоводи!

3) Опция “само за преглед” за всички стоки от нашия магазин. След това Вие все още можете да се възползвате от вашето право за връщане на заплатена стока в рамките на 14 дни! Това е гарантирано със закон за защита на потребителите (ЗЗП) и комисия за защита на потребителите (КЗП), а ние Ви гарантираме абсолютно безплатно връщане и замяна на стоки, които неоспоримо не отговарят на описанието в сайта, или са с производствен дефект!

4) Поръчки направени до 14:30 ч. в делнични дни, се изпращат най-рано на следващия или в рамките на 2,3 работни дни, (възможно е забавяне и до 5 дни в натоварените сезони, но в много редки случаи!) включително и в събота. Поръчки направени в събота и неделя, се доставят най-рано във вторник. В някои от по-малките населени места, стоките се доставят до 3,4 работни дни ( в зависимост от разписанията и възможността за доставка на съответния куриер ).

ВАЖНО! Бунтар България е в договорни отношения с посочените куриери, но не може да влияе пряко на техните срокове, грешки, недоразумения! Ще съдействаме и се стараем да изпратим всички поръки в горепосочените срокове, но сроковете за доставка не зависят изцяло от нас.  

5) След като сте заявили вашата поръчка, ще можете да проследите статуса и във вашия профил, а ние ще се свържем с Вас при необходимост, за да уточним подробностите по наличността и доставката на съответния артикул. 

6) Получаване на стока във фиксиран от Вас час, както и експресната доставка, са допълнителни куриерски услуги, които се заплащат допълнително от получателя! 

7) Доставката се извършва чрез една от посочените куриерските фирми до желан от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

8) За поръчка на стойност под 99.00 лв., цената на куриерските услуги се поема от купувача, и се образува индивидуално в зависимост от тарифите на посочения от Вас куриер!

9) За поръчка на стойност над 99.00 лв., сумата на куриерска доставка ДО ОФИС НА КУРИЕР се поема от продавача – Бунтар Трейд ЕООД, а куриерска доставка до адреси се поема от купувача! Цената се образува индивидуално в зависимост от тарифите на посочения от Вас куриер и място за доставка!

10) Безплатна доставка се осъществява единствено на територията на Република България!

ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА

1) Вие имате възможност в рамките на 14 дни, от датата на получаване да върнете или замените закупените продукти, като те трябва да са в същия търговски вид, в който са били получени, т.е. със запазени етикети и опаковки, не трябва да са били употребявани, прани или гладени. 

2) При връщане на закупените от Вас артикули, транспортните разходи са изцяло за ваша сметка и не се възстановяват.

3) При връщане за замяна за друг размер, цвят или модел, Вие изпращате продукта за ваша сметка, и съответно замененият продукт се изпраща от нас с доставка отново за ваша сметка, независимо от сумата на поръчката Ви.

БЪДЕТЕ АКУРАТНИ И ПРЕЦЕНЯВАЙТЕ РАЗУМНО РАЗМЕРИТЕ , СЪОБРАЗНО ПРИЛЕЖАЩАТА ТАБЛИЦА ЗА РАЗМЕРИ В СТРАНИЦАТА НА ВСЕКИ АРТИКУЛ, ЗА ДА ИЗБЕГНЕМ ИЗЛИШНИ ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ!

4) За да върнете или замените закупен артикул е необходимо:

– Да попълните сертификата, който можете да свалите от ТУК;

– Да ни изпратите артикула/артикулите, с някой от посочените по-горе куриери и попълнения сертификат до адреса посочен в сертификата;

– Сумата за доставка е за сметка на Купувача, освен ако причината не е доказано поради грешка на Продавача (дефектен или сгрешен продукт).

5) Ако Вие настоявате за възстановяване на заплатена сума за един или повече артикули е необходимо в сертификата да попълните:

– Сумата за възстановяване, три имена на титуляря на банковата сметка и IBAN на банковата сметка;

– Да върнете артикулите до адресите посочени в сертификата;

– Сумата за доставка е за сметка на Купувача, освен ако причината не е доказано поради грешка на Продавача (дефектен или сгрешен продукт).

 6) Артикулите изпратени за връщане и замяна, се обработват в рамките на 5 работни дни след получаването им от наша страна, а евентуалното възстановяване на заплатена за тях сума става единствено по банков път отново до 5 работни дни след получаване на върнат продукт!

7) Ако заменения артикул е с по-ниска цена, ние ще Ви изпратим разликата по банков път. Ако е с по-висока цена, то следва Вие да заплатите разликата при получаване на заменения артикул.

8) В случай на нестандартно / нерегламентирано връщане, стоката ще бъде отказана или върната на адреса за доставка, посочен в оригиналната поръчка изцяло за ваша сметка!

9) Възстановяване на заплатена сума с наложен платеж не се извършва!

10) Бунтар Трейд ЕООД си запазва правото да прави промени в условията за доставка и подмяна.