Ето как се роди идеята!

Илюстрацията е популярна форма в изкуството, която умее да ни пренася в традициите и миналото, но е умело закрепена за съвременната култура. Така, вдъхновени от творбите на редица гениални илюстратори, стигнахме до извода, че ЕДНА ТЕНИСКА, ЕДИН КРАСИВ АРТИКУЛ БЕЗ ИЛЮСТРАЦИЯ Е ПРОСТО ПРОПУСНАТА ВЪЗМОЖНОСТ...

Възможност

Чрез която да разваме историй, или да почитаме събития, герои. Желаем, докосвайки дори най-семплата дреха в един гардероб, предлагайки един необходим за всеки друг артикул, да съумеем чрез нашите дизайни, илюстрации и умения, да им вдъхнем вълнение, а защо не и да популяризираме славната българска история и прелестните ни земи.

Стремежът ни е

да подбираме най-добрите тъкани или материали и да ги съчетаем с възможно най-подходящата техника за печат, така че правилно да предадем нашата идея.

Не случайно, само при нас можете да се сдобиете с оригинални тениски, дрехи, шапки и други аксесоари с интересен, креативен, уникален дизайн и патриотични мотиви!

нашата-мисия

Справяме Ли Се?

Извършваме техническа профилактика - Възможни са проблеми при поръчка! При необходимост пишете ни на office@buntar-bg.com
This is default text for notification bar