Как да изперете тениска от Бунтар, без да повредите щампата!

Как да изперете тениска от Бунтар, без да повредите щампата!

Вашият нов артикул с принт от Бунтар е толкова красив. Току-що сте го закупили и нямате търпение да се покажете с него. Има само един малък проблем, че вече сте го обличали и трябва да го изперете, а баба не отговаря както обикновено...

 

За да запазите цветовете на печата ярки, дефинирани и еднообразни, следва да се спазват следните мерки:

 

1. Инструкции за пране

 

 Ако е за първи път, наистина е препоръчително да изперете на ръка със студена вода! Това все пак не е строго необходимо, но е препоръчително заради процесите, които вашия артикул е изминал, за да изглежда в сегашното си състояние. В случай, че нямате никакво намерение да перете ръчно, процедирайте с класическото машинно пране.

 

     а) Първото нещо, което трябва да запомните, е, че винаги трябва да перете тениската си обърната наопаки! Доказано и логично е, че по този начин щампата ще се износва по-малко и ще има много по-дълъг живот, избягвайки например да се търка в барабана или да се надраска от някой по-твърд предмет или плат.

 

     б) Препоръчителната температура на водата е около 30 градуса, но е допустимо да достигнете и до 40 градуса и ще е много подходящо да кажете ''НЕ" на центрофугата.

 

     в) Не перете тениската си с малко вода и никога, ама наистина никога не използвайте белина!

 

 

 

2. Инструкции за гладене

 

 Стъпка втора при процеса е гладенето. Ще ви прозвучи глупаво, но страшно много хора го правят по най-грешния възможен начин и гладят директно върху щампата (дори и никога да не го признават). Молим ви, ако не искате да намерите част от печата върху ютията:

 

     а) Задължително обърнете тениската с щампата отвътре! Това е най-лесния начин да изгладите продукт с щампа!

 

     б) В случай, че сте опитни с ютията, можете да покриете с влажна кърпа принта, и тогава можете да изгладите спокойно тениската.

Във всички случаи, вие трябва да избягвате високите температури!

 

 

Придържайте се към тези семпли съвети и ще можете да продължите да носите с гордост вашия артикул от Бунтар!

За ваше удобство и наше удоволствие...

21 октомври 2020 С радост ви съобщаваме, че нашите продукти, вече ще можете да откриете и в прекрасния магазин "Български Дюкян" в София, който се намира на ул. „Пиротска“ 11 !

Висококачествен печат върху нашите тениски!

2 май 2020 За създаването на красивите персонализирани тениски от Бунтар, има две незаменими неща: възможно най-добрите материали и перфектни щампи с високо качество!

Отвори, Облечи, Подари, Подреди, Помни

28 март 2020 Бунтар ще Ви достави всяка тениска в един оригинален тубус! Красиво опакован - готов за подарък, спомен или просто за да стои уникално подреден във вашия гардероб...