Как да поръчам от Бунтар онлайн? Следвайте стъпките посочени в следващите редове за да направите успешна покупка от уебсайта.

Как да поръчам от Бунтар България

Избери продуктите

Използвайки менюто, прегледай категориите на Бунар, и открий продукти към които имате интерес, или навигирай удобно в скритото меню в лявата част на екрана при мобилните версии. Ако се интересуваш от нещо конкретно, използвай търсачката “Търси”, която се намира в горната част на същото меню.

Когато намериш продукт, към който имаш интерес, натисни върху опциите които са прилежащи към съответни. Те ще те отведат към продуктовата страница, за да го разгледаш в детайли.

Продукти

В продуктовата страница, ти можеш да разгледаш предложените снимки на продукта, да избереш измежду цветовите гами, да се ориентираш с размерите, а също така да оставиш коментар, ако вече имаш впечатления от този продукт.

Вече си се ориентирал за размера спрямо таблицата за размери която сме приложили, конкретизирал си цветовете сред посочените налични и си разгледал всички необходими подробности около продукта.

– Кликни и избери размера, който ти е необходим (ако е наличен);

– Кликни и избери “иконката” на цвета, който желаеш да имаш (ако е наличен);

– С опцията за изчистване нулираш селекцията, ако е необходимо;

-Избери количеството на продуктите;

-Натисни на бутона КУПИ, за да добавиш продукта в твоята количка.

 

Можеш да се възползваш и от опцията за бърза поръчка, там където опцията е налична!

Избери си продукт и въведи телефонен номер, (на който ние ще се свържем с теб, за да уточним детайли около поръчката), след това маркирай дали се съгласяваш с общите условия на електронния ни магазин и натисни бутона “Поръчай”.

Количка

Когато си готов с добавянето на продукти в количката, кликни върху иконката КОЛИЧКА (горе вдясно) или бутона ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА за количка, за да бъдеш пренасочен към следващата стъпка, където имаш възможността да преглеждаш списъка с избраните от теб продукти, да актуализираш, или да премахнеш един или няколко продукта.

Изберете предпочетения от вас доставчик.

Кликни на бутона “Приключване на поръчката”.

 

Тук е необходимо да попълниш детайлите за доставка на поръчката и не се притеснявай, това отнема най-много до 2 минути!

– В горната част на тази страница, можеш да добавиш код от ваучер/отстъпка, ако разполагаш с такъв. Стойността на ваучера ще се приспадне от общата стойност на поръчката.

– Ако си нов клиент е желателно да се регистрираш, за да може да се възползваш от бъдещи промоции и да си винаги информиран за новостите!

–  Ако вече си регистриран, или си пазарувал при нас, ще намериш всички данни използвани при регистрацията.

-Полетата са само 4, но за задължителни

  • Попълнете името на получателя;
  • Попълнете фамилията (или второто име) на получателя;
  • Необходим е имейл адрес за да проследите поръчката си, за допълнителна комуникация, ако е необходима и т.н.
  • Телефонът за контакти е една от най-важните опции, затова моля да се уверите, че сте го въвели правилно!

– В полето “Допълнителна информация” въведи всико което желаеш да ни информираш допълнително, но тази графа може да остане и празна.

-Маркирайте кутийката за издаване на фактура, ако такава ви е необходима, а след това се уверете, че  данните на фирмата ви са попълнени коректно при регистрацията ви в уебсайта! (за да искикате фактура, е необходима регистрация в уебсайта!)

Можеш да продължиш с попълване информация, изискана и необходима от съответния куриер, за съставянето на товарителницата за доставка. Бъдете акуратни в посочването на офис, адрес и телефон за контакти, тъй като ние нямаме контрол над процеса и стоката ще ви бъде доставена там където сте посочили в този етап от поръчката ви!

-Избери най-подходящия за теб метод за разплащане. Постарали сме се да ти предоставим всички възможни към момента опции.

Вече можеш да видиш продуктите и крайната цена на твоята поръчка!

Ако всичко е коректно, кликни върху бутона „Поръчай“!

Ще получиш “Номер на Поръчка”, с който можеш удобно да проследяваш за статуса на твоите поръчки в уебсайта.

Сега поръчката ти вече е факт, ще получиш и потвърдителен имейл за направената поръчка, на електронната поща която си посочил в регистрацията!

 

Запазване на данни

Логично, след всяка завършена от теб поръчка, данните за доставка ще се запазват в системата, за да могат да се използват при всяка следваща поръчка или при възникнал проблем! 

Уважаеми Клиенти,

При възникване на проблем или неяснота свързани с електронния ни магазин или ако се нуждаете от повече информация относно ( как да поръчам от Бунтар ) методите за покупка онлайн, моля свържете се с нас чрез следните контакти:

Към Форма за Контакти на Бунтар

Тел.: 0876252564

Е-mail: info@buntar-bg.com

Винаги сме на ваше разположение, не се колебайте …

Приятно пазаруване!